پایگاه خبری - اطلاع‌رسانی وب ‌دا - خراسان شمالی
یكشنبه ٩ اردیبهشت ١٤٠٣ -
»
اخبار زیر مجموعه های علوم پزشکی خراسان شمالی


گزارش بازدید وب سایت :

کاربران آنلاین : ۱۸۷ نفر

تعداد بازدید های امروز : ۷۸۶۴ مورد

تعداد بازدید های کل : ۳۲۱۸۳۷۳ مورد

شنبه ٢٩ تیر ١٣٩٨ ساعت ١٠:٣٧ ق.ظ   ( بازدید : 1262 نفر )

مبتلایان به فشارخون بالا در مصرف جوانه گندم احتیاط کنند

مبتلایان به فشارخون بالا در مصرف گوشت قرمز و جوانه گندم احتیاط کنند.

به گزارش پایگاه خبری وبدا، متخصص تغذیه و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی با تاکید بر این مطلب گفت: افزایش فشارخون یا هایپرتانسیون خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی شامل بیماری های عروق کرونر ، نارسایی احتقانی قلب، سکته های مغزی ایسکمیک و هموراژیک و بیماری های عروق محیطی را افزایش می دهد.
دکتر امید توپچیان تصریح کرد: سردردهای مکرر، اختلال بینایی، تنگی نفس، خونریزی بینی، درد قفسه سینه، سرگیجه ، ضعف حافظه و  اختلالات گوارشی از علایم و نشانه های فشارخون بالا است که باید جدی گرفته شود.
وی نسبت به مصرف زیاد  نمک در مبتلایان به فشارخون هشدار داد و تاکید کرد: غذای این بیماران باید با حداقل نمک پخت شود .
وی اضافه کرد: مصرف غذاهای دودی ، بوداده ، کنسروی ، آماده ، سوسیس و کالباس ، انواع شوری ها و ترشی ها باید برای مبتلایان به فشارخون محدود شود.
دکتر توپچیان با اشاره به اهمیت مصرف غلات، سبزیجات و میوه های تازه در مبتلایان به فشارخون بالا ، اظهار داشت: مصرف غلات روزانه حدود 6 تا 8 واحد نظیر نان سبوس دار، برنج قهوه ای، نان جو و... به مبتلایان به این بیماری توصیه می شود.
وی خاطرنشان کرد: روزانه حدود 4 تا 5 واحد میوه و سبزی های تازه برای مبتلایان به فشارخون بالا مفید و موثر است.

منبع : وب دا چاپ مطلب ارسال خبر به دوستان



رتبه بندی شما به مطلب فوق:

دیدگاه‌ها 0 نظر

این مطلب فاقد نظر می باشد.